Koše jako dekorace a úložný prostor navíc

 

Ne každý je bytovým designerem, ale každý by to měl rád doma pěkné. Vždyť domov je místem, kde máme relaxovat, odpočívat, a hlavně se cítit příjemně. Aby tomu tak skutečně bylo, je potřeba vytvořit nenápadný řád věcí. Co to udělat stylově?

Kompozice_Jutove_kose_1

Vytvořte si doma originální zákoutí

Stylová dekorace, která zároveň skryje nepotřebné věci. Rychle uklidíte poházené hračky, noviny, časopisy a dáte řád polštářkům, kterými nechcete zahltit sedací soupravu. Zní to jako sen? Ne se sadou jutových košů, které přímo vybízejí k designerským hrátkám. Sada tří jutových košů nabízí dostatek prostoru i na deky, které v letních měsících neužijete, ale velmi pěkně vypadají ledabyle odložené.

Kompozice_Jutove_kose_4

Designér radí

Držte se pravidla lichých čísel. To napovídá, v jakém počtu koše pořizovat. Toto seskupování je velmi efektivní a vypadá lépe. Seskupujte dekorace v různých výškách, tvarech, klidně i texturách. Nezapomeňte se držet jednotné linie, kterou může být třeba barva nebo motiv. Abychom vám dekorování usnadnili, sadu jutových košů u nás zakoupíte v lichém počtu s různou výškou. Dokonalá dekorace bez námahy!

Kompozice_Jutove_kose_2

 

Zabal to s jutou aneb víte, že...

Juta je textilní vlákno, které se získává z jutovníku. Dosahuje relativní pevnosti a výborně odolává mikroorganismům. Díky své odolnosti a přirozenosti je juta jedničkou v poměru vzhledu a kvality. Její měkkost je zřejmá na první pohled a dodá interiéru šmrnc. Juta velmi dobře absorbuje barvu. Díky tomu si můžete být jisti, že si jutové koše ponechají barevnou stálost a nevyblednou. Jutové koše jsou zkrátka sázka na jistotu. Hodí se do ložnice, obývacího pokoje i dětského pokoje, kde pomohou dětem rychle uklidit hračky a knížky. Tým Vinga doporučuje sadu jutových košů.