Tip na nejen svatební dar je Proutěný vybavený piknikovový koš

Tip na svatební dar je Proutěný vybavený piknikovový koš od VINGO.cz aneb...

Mírný teplý vánek si pohrává s listím na stromech, sluníčko příjemně prohřívá okolní krajinu. Zamilovaný pár si právě rozprostírá piknikové posezení. Z proutěného košíku postupně vyndavá talířky a vidličky, servírují se pouze vybrané pochutiny. Následně se otevře izolační kapsa a otevře se láhev kvalitního vína nebo jiný alkohol. Romantika je doslova cítit v každém nádechu. A to je přesně to, co chcete čerstvě zamilované dvojici novomanželů darovat. Darujte jim proutěný piknikový koš vybavený nebo piknikový koš na víno a máte jistotu, že se Váš dárek neztratí.

 

Kompozice_svatba_kos_1         Kompozice_svatba_kos_2

 

Praktičnost dárku je nesporná - novomanželé jsou zamilovaní a romantická posezení na pikniku v přírodě jim udělá velkou radost. A vy nemusíte řešit zdlouhavé chození po obchodech a shánění nějaké výbavy do domácnosti nebo hledání vhodné obálky na peníze, aby to vypadalo jako svatební dar... Přineste piknikový koš a máte vše vyřešeno. Váš dar bude nepřehlédnutelný a svatebčanům bude dělat radost dlouhá léta.

Jen tak mezi řádky takovýto piknikový koš můžete směle postavit i vedle nového sporťáku od bohatého strýčka - na cestách je takové posezení v přírodě příjemné osvěžení...

Kompozice_svatebni_dar_kos


Náš vybavený proutěný piknikový koš je ideální tip na dárek pro novomanžele. Potěší, neurazí, neztratí se a bude se i vyjímat mezi ostatními dary (upřímně - i já si vždy potají přeji dát novomanželům ten nejlepší dárek :-) ). Vyberte si vhodnou variantu zde a máte vystaráno.

 

Piknikový koš je radost i pro Vás

Že lze piknikový koš použít i jinak než svatební dar? Jistěže. V následujících odstavcích Vám ukáži, jak je piknikový koš od Vingo.cz praktický. Vzali jsme jej na výlet a otestovali v terénu a zde Vám nabízím shrnutí poznatků...

Kompozice_trava_kos_1

 

Širší nastavitelný popruh na rameno, který je součástí koše umožňuje snadnou přenositelnost. Koš jsem nesl na vzdálenost cca půl kilometru, včetně vybavení pro piknik (jídlo, pití, ubrousky atd.). Popruh držel na rameni, nesklouzával a nezařezával se. Váha se dobře rozložila a koš byl celou cestu opřen stěnou na mém boku. Při chůzi jsem si povšiml, že nijak neplandal, nepohupoval se a nenarážel do mne zpět.

Hrany koše jsou velmi dobře udělané v rovině se stěnou koše, takže jsem necítil žádnou ostrou hranu, která by se zařezávala do boku. Masivnost výpletu zároveň bránila tomu, abych se nějak zachytával klíči, kapsou nebo poutkem na opasek do těla koše. 

Část cesty jsem šel po chodníku (tvrdý povrch) a část po trávě a písku. Při chůzi po chodníku jsem neslyšel žádné cinkání skleniček nebo nádobí, což podle mého názoru ukazuje na kvalitní vnitřní popruhy a držení výbavy. Při chůzi po trávě a písku to bylo stejné. 

Sundání a nasazení plného koše je poměrně jednoduché, přidržel jsem si madlo koše rukou a sundal popruh. Při stavění koše na trávu jsem s ním při mojí nešikovnosti lehce smýkl. Ihned jsem zkontroloval stav - popravdě jsem očekával, že se obarví některé části do zelena. Nic takového se nestalo. Povrch proutěného pletení je podle mého názoru tedy velmi dobře ošetřen i proti takovýmto nešikovnostem. 

Kompozice_plaz_kos_1

Piknik jsme zkusili na pláži u vody. I tam mne samozřejmě zajímalo co udělá písek s výpletem a jak to dopadne. Hodnocení - na výbornou. Přestože byl písek mírně vlhký na koš se přichytával minimálně. Po skončení pikniku jsem koš ani nečistil a rovnou nesl do auta. Při nakládání jsem již nikde žádný písek neviděl.

 

Ještě zmíním pár věcí k výbavě a koši jako takovému.

Otevírání je jednoduché a zároveň mne překvapilo jak bezpečné. Kapsa na chlazené věci - výborná věc. Zapínání na zip mi vyhovovalo. Vyndavání jednotlivých kousků příborů a talířků jde zlehka, jejich vrácení je také snadné. Udělal jsem si na začátku fotku, protože jsem se bál, že to nezvládnu nazpět dát stejně, ale bylo to zbytečné. Ono se to snad ani nedá poplést...

 

Moje osobní hodnocení je, že vybavený piknikový koš od Vingo.cz je perfektní nápad pro výlety. Ještě přidám jeden poslední poznatek - za takovýto piknikový koš se nebudete na pláži stydět, naopak působí jako luxusní záležitost.