Ježíškův průvodce vánočními dárky pro muže

Vánoce, Vánoce přicházejí“...Že si marně lámete hlavu nad tím, jak obdarovat svého manžela, přítele, dědu, strejdu, syna, kolegu, kamaráda (jednoduše muže blízkého Vašemu srdci)? S praktickým vánočním průvodcem se z můry noční předvánoční snadno stane radost a zábava. A možná i nějaká ta slza štěstí ulpí na Vámi vybraném dárku.

Dárek s chutí léta

Když první sluneční dny k pobytu venku lákají,

muž vytahuje piknikový koš, radostí se netají.

Vsaďte na netradiční vánoční dárek, který i v mrazivých zimních dnech obdarovaného zahřeje u srdce a připomene mu teplé slunečné dny. Nejen že je piknikový koš praktickým a bezesporu stylovým dárkem, je to jednoduše dárek 2 v 1. Nikdo přeci nechodí na piknik sám...Piknikový koš má navíc kouzelnou moc. Udělá i z toho největšího morouse romantika k zulíbání. Bylo by libo piknikový koš pro dva se skleničkami, vývrtkou, prkýnkem, špuntem a nožem, nebo vsadíte na velký piknikový koš, který je ideální pro celou rodinu? Jistě si už teď vychutnáváte chuť léta, a to jste ještě ani proutěné krasavce neviděli naživo!


piknik kompilace

 Piknikové koše - nutná výbava na romantické odpoledne nebo čas strávený s rodinou.
 

 

Tady jsem šéf já!

Při grilování muži býti pány tvorstva chtějí,

dostat k Vánocům sadu na gril, ze srdce si přejí.

Tak schválně, kolik žen mi dá zapravdu. Vaření, pečení, smažení je většinou v domácnosti doménou žen, když však přijde na grilování, muži rádi a s úsměvem převezmou roli vrchního dohlížeče a udržovače ohně. Pravěké geny se prostě nezapřou. Pokud chcete mužům dopřát opravdu stylového pomocníka při grilování, vsaďte na proutěnou sadu na grilování, která se hravě stane ozdobou každé grilovačky.


gril sada mala

 Sady na grilování - nezbytný pomocník na každou povedenou grilovačku.
 

 

Láhev, co potěší, obal, co nadchne

Když chceš láhev co nejkrásněji zabalit,

proutěný obal na láhve hned musíš mít.

 Jedním z univerzálních dárků, který u mužů nikdy nevyjde z mody je bezpochyby láhev něčeho dobrého. Ano, správně! Třeba malinového sirupu... Pokud však chcete udělat z tradičního dárku dárek netradiční, máme pro vás skvělé řešení. Zabalte láhev do proutěného pouzdra na láhve. Ale pozor! Musíme vás varovat. Je velmi pravděpodobné, že obal bude mít větší úspěch než obsah.

 

Ty jsi ale kanec!

Dárek pro myslivce i pro všechny milovníky zvěře,

proutěné zvíře, před nímž na zahradě v bezpečí jsou keře.

 Domácí zvířátko, které nemusíte krmit, venčit a dokonce se nemusíte strachovat ani o svůj majetek, boty a zahradu. Sen? Ale kdepak! Proutěný kanec vám to vše s klidem garantuje a jako bonus skvěle vypadá. Sháníte-li dárek pro myslivce, či může, jenž je milovníkem přírody, rozhodně se trefíte. Muži navíc stoupne sebevědomí o 100 %, když mu vtipně naznačíte, že je opravdový kanec!

                                 dva kanci                          lahve