Proutěný kočárek - Tip na dárek pro holčičku

aneb „moje milovaná maminko, já chci krásný kočárek, pro to moje miminko“

 Proutěnému kočárku neodolá žádná malá holčička ani velká maminka. Každá malá pečovatelka musí přeci mít v čem vozit svoje miminko, či panenku.

 Každá malá holčička, chce kočárek mít,

aby mohla panenku na projížďku vzít.

 Která žena jako malá netoužila po panence? A když měla panenku, toužila po oblečcích, aby ji jako správná maminka mohla převlékat. Ale když měla panenku i oblečky, stále ji něco chybělo...Každá panenka přece potřebuje svůj kočárek! Možná si ještě vzpomínáte, jak vás vození panenky v kočárku zabavilo na dlouhé hodiny a vaše malá holčička to nebude mít jinak. A k nezaplacení je i ten pocit, když se vaší malé holčičce rozzáří očička štěstím, až bude poprvé pokládat svou panenku, medvídka, či vlastně jakoukoliv oblíbenou hračku, do svého nového proutěného kočárku.

Kočárky, po kterých prahne srdce holčiček

Kočárek se jistě stane dárkem ze všech nej,

a panenkám v peřinkám bude prostě hej!

 Vyberte své malé holčičce kočárek, který si zamilujete i vy. Revoluce plastových kočárků nám je v patách, ale jen tak snadno nás nedohoní, takže se vaše holčička může těšit ze skvělého dárku a vy z nádherné dekorace. Vybrat si můžete kočárek s pevnou boudičkou, nebo kočárek se stahovací boudičkou. Kočárkům samozřejmě nechybí polštářek a peřinka, panenka vaší holčičky si přece zaslouží to největší pohodlí.


kocarky kompilace

  Proutěné kočárky - maximální pohodlí pro každou panenku.
 

Sestavení kočárku je doslova hračka. Zvládne to každý a trvá to jen chvilku.