Hurááá z domu, zahrada volá

Na co jsme dlouhé měsíce čekali, je tady. Venku zase zpívají ptáci, mezi mraky se čím dál častěji prodere slunce a alespoň chvíli světlo je už i večer po práci. Ideální čas začít znovu zabydlovat okolí našich domovů. Ať už to jsou jen okenní parapety, balkony nebo celé zahrady.

3 akce na „v“, díky kterým pozvete jaro k vašemu domovu

   

#1 Vymeťte co můžete

Obejděte okolí bytu či domu a zbavte se všeho starého, z čeho dýchá zima. Ať to jsou zapomenuté dekorační dýně, adventní věnce, vánoční větve nebo třeba uschlé vřesy v květináčích. Uvolníte tak místo novým a čerstvým květům.

 Omrknout květináče a truhlíky 

 

 

 

#2 VYTÁHNĚTE SEZENÍ

Jasně, asi budete ještě pořád v bundě a šále, ale kafe si už venku určitě vychutnáte. Vystrčte si tak na balkón či do zahrady první stoličku, křeslo nebo klidně lehátko. Vždycky, když se na něj z okna podíváte, tak vás k sobě pozve. :-) 

 Vybrat sezení 

 

 

 

#3 VYMYSLETE SI VENKOVNÍ PROJEKT SEZONY

Váš letošní projekt může být urban jungle na balkóně, kruhová lavička kolem staré třešně nebo třeba stará plechová vana v zahradě.

 Omrknout květináče a truhlíky 

 

 Máte doma přírodní stínění?

Pošlete nám fotku a inspirujte ostatní

 Ve Vingu právě připravujeme velkou galerii krásných pergol, teras a balkónů. Věříme totiž, že s dobře vybraným stíněním, které chrání před sluncem, větrem a ruchem ulice, žijí lidé na vzduchu ještě raději.

 Nahrát fotku a získat slevu jako dárek 

Snímek obrazovky 2021-05-07 161737

Jste již jedním z našich 23 253 odběratelů newsletteru? Pokud ne, stačí pouze níže vložit vaši emailovou adresu a už vám nic neunikne.