Jak Zazimovat Zahradu I Sami Sebe

5 praktických tipů pro začátek podzimu
#1 ZHODNOŤTE ZAHRADNÍ SEZÓNU A NAPLÁNUJTE ZMĚNY

Podívejte se pořádně na své terasy, pergoly či zahrady a zavzpomínejte, jak vám tam bylo. Co vás těšilo a co fungovalo? A co by naopak už chtělo nějakou změnu? Ať vás napadne cokoli – zapište si to. Na zahradách totiž máme tendenci ustrnout v čase. Ponechat nevyhovující sezení, donekonečna odkládat stínění nebo třeba jen přehlédnout, že děti vyrostly, a že místo pískoviště můžeme mít nový záhon nebo klidně saunu :-). 
#2 NAJDĚTE SI NA MAPĚ, KDE NEJLÍP POŘÍDIT DŘEVO

Vše o typech palivového dřeva i hantýrce jeho prodejců najdete v novém článku na serveru Dřevostavitel.cz. Díky tomu se vyznáte v pojmech jako rovnaný nebo sypaný metr. Zároveň můžete využít kalkulačku a mapu s odkazy na prodejce.
Přečíst si o dřevu
#3 ČÍM VĚTŠÍ KOŠ U KAMEN, TÍM MÉNĚ CEST NA MRÁZ

Naskladnili jsme oblíbené koše z pevného ratanu, který vám vydrží navždy. S uchy, s kolečky i s praktickou vložkou uvnitř, aby se piliny nesypaly všude kolem.

Podívejte se

Prozkoumat další koše
#4 MOKRÉ BOTY A SPOUSTA KABÁTŮ. PŘIPRAVTE SI CHODBU

Podzim a zima dávají i prostorné vstupní chodbě zabrat. Pokud se už teď děsíte přepadávajícího věšáku, poházených šál a zatoulaných rukavic, mrkněte na tipy milovnic úklidu a organizace v tomto článku.
Přečíst článek
#5 TEPLÉ DO BŘICHA A BRZY DO POSTELE

Čím líp o sebe pečujeme teď v přechodovém čase, tím líp ustojíme zimní kašle a rýmy. A ať už fandíte jakémukoli stravovacímu režimu, základní doporučení napříč všemi směry se až zázračně shodují: Teplé snídaně, prohřívací koření jako zázvor a skořice, co nejvíc kořenové zeleniny, jablka a hrušky a brzo do postele. Protože spolu s tím, jak ubývá slunce, tak pro obnovu energie potřebujeme, aby přibývalo spánku.