Jak na 4 nejčastější trápení pod pergolou

Čím líp si svou pergolu zabydlíte, tím víc času v ní v létě fakt budete. Není to ale jen o nábytku. Podívejte se, kolik toho v atmosféře změní jedna dřevěná žaluzie.
#1 PŘESTANE VÁM SVÍTIT DO OČÍ

Na jaře se prvním paprskům nedočkavě vystavujeme, v létě už ale nevíme, kam se schovat. Stáhněte si žaluzii a užijte si dlouhou letní snídani, aniž by vám okamžitě teklo máslo po stole. Díky pohyblivému stínění si snadno regulujete světlo v posezení přesně tak, jak potřebujete. Během dne i během roku. 
#2 BUDETE MÍT POCIT SOUKROMÍ

Když máte vedle sebe rušnou silnici, spoustu sousedů nebo třeba probíhající rekonstrukci, na pocitu pohody to nepřidá. Naštěstí ale hodně pomůže, když se odcloníte a nasměrujete svůj pohled zvenčí zpátky dovnitř. Na krásný ubrus, květináč nebo třeba nádobí.
#3 PŘESTANE DOVNITŘ FOUKAT

Dřevěné žaluzie z pevných lamel nechrání jen proti slunci, ale také před větrem. Když zatáhnete, je vám uvnitř v mžiku podobně útulně, jako byste měli pevnou stěnu. Zavírat pergolu na pevno by přitom byla třeba škoda, protože větrné dny nejsou v Česku pořád.
#4 V PERGOLE NEBUDE HORKO K PADNUTÍ

Dřevěná žaluzie zmírňuje přehřívání vzduchu pod pergolou. Narozdíl od jiných nepřírodních materiálů totiž dřevo neakumuluje, a tudíž dál nesálá horko.