Jak začít milovat déšť a tmu? Podívejte se

Užít si léto není žádné umění, ale zamilovat se do krátkých a mokrých dnů? To chce trochu odhodlání. Přinášíme 3 tipy, které vám s tím pomohou :-)

 


Na podzim se lidé dělí na dva tábory. V tom prvním na kratší dny a mokro nadávají, ve druhém si v nich doslova lebedí. A přesně to ve vás teď chceme probudit i my.

 

tip-1

 

#1 VYTVOŘTE SI ČTECÍ KOUTEK

Může to být pořádné houpací vajíčko nebo třeba jen malé proutěné křesílko. 

Je to jedno. Důležité je umístit ho tam, abyste ho měli na očích. Protože čím dřív kolem svého čtecího koutku půjdete, tím častěji si do něj sednete. 

P.S. Pokud své křeslo teprve hledáte, mrkněte se na naší kolekci
https://www.vingo.cz/sedaci-nabytek

 

 

  

 

#2 UPEČTE SI NĚCO Z JABLEK

Když dáte čerstvě utržené jablko na vodu, tak plave. Ještě větší zázrak ale nastane, když ho strčíte s trochou skořice do trouby. Vyzkoušejte třeba jablečný crumble nebo rustikální koláč.

tip-2

 

tip-3

 

#3 TVOŘTE VLASTNÍ DOMOV

Prodejci nábytku a doplňků nám rádi sugerují pocit, že čím lepší vybavení, tím více útulno. My ve Vingu ale dobře víme, že to tak úplně nestačí. Proto se moc těšíme na zajímavou online konferenci Láskyplný domov. Vstupenky získáte zdarma zde: https://domoveda.cz/

 

Snímek obrazovky 2021-05-07 161737

Jste již jedním z našich 23 253 odběratelů newsletteru? Pokud ne, stačí pouze níže vložit vaši emailovou adresu a už vám nic neunikne.