3 kroky pro zabydlení zahrady

zahlavi

 

Zima je pryč, ale zahrada se ne a ne začít tvářit útulně? Pomozte jí se probudit. Třemi jednoduchými krůčky.

Snímek obrazovky 2021-05-07 161737

Jste již jedním z našich 23 253 odběratelů newsletteru? Pokud ne, stačí pouze níže vložit vaši emailovou adresu a už vám nic neunikne.

 

 

oddelovnik

ikonka_1 

#1 DARUJTE ZAHRADĚ SVŮJ ČAS


Nemusíte tam být nutně celé dny v předklonu a v montérkách. Pokud zatím nemáte elán na zahradnické práce, zkuste si tam třeba jenom chodit pít kafíčko a vnímat ten kousek půdy pod nohama s opravdovou vděčností a radostí. Protože kam jde vaše pozornost, tam to roste.
ikonka_2

#2 NĚCO SI ZASAĎTE


Možná si říkáte, že zahradničení je věda, ale vlastně stačí do kousku země vysypat pár semínek :-). Právě teď to můžete zkusit se špenátem nebo rukolou. Případně s jakoukoliv předpěstovanou sazeničkou ze zahradnictví.
ikonka_3

#3 PUSŤTE TAM BARVY


Vezměte plechovku s momentálně oblíbenou barvou a štětec a vytvořte nějaký barevný akcent. Může to být červeně natřená stará lavička, puntíkaté zábradlí nebo třeba jakkoliv nabarvená židle či křesílko.

 

Vybrat židli, kterou si natřu

 

oddelovnik

 

ikonka_4 

Zaujalo nás


Čím dál více lidí do své zahrady neshání jen okrasné keře a fontánky, ale také slepice. Když si adoptujete některou v nouzi, budete mít nejen stovky domácích vajec ročně, ale také dobrý pocit.

 

Adoptovat slepici

 

oddelovnik

Vingo vybavení pro zahrady a balkony

 

nabidka_ploty

 

Prohlédnout ploty

 

 

Stylove_stineni

 

Prozkoumat stylové stínění