Hodnocení obchodu

5,0 907 hodnocení
Přidat hodnocení
5
881x
4
19x
3
3x
2
1x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 21.8.2018
Vše perfektní: komunikace, rychlost, kvalita zboží. Potěšila i ručně podepsaná vizitka od majitelů přiložená ke zboží.
Avatar autora | 16.8.2018
Rolety jsou skvělé, dodání a komunikace s obchodem byla na úrovni, rozhodně obchod doporučuji.
Avatar autora | 11.8.2018
rychlá dodávka, vše bez problémů, doporučuji
Avatar autora | 9.8.2018
Dodávka rychle a bez problému, instalace taktéž a už dobře slouží.
Avatar autora | 9.8.2018
hned na druhý den jsem rolety dostala jsou krásné stejně dlouhé a stejné barvy a navíc dokonalý bambus přes který nejdou sluneční paprsky. Mám je na verandě ,která je do půlkruhu a všichni co tu bydlí si je objednají.Jsou designově krásné a mechanismusmus je přesný.Budu objednávat rolety den a noc už se těším,že mi splní to co potřebuji v těch vedrec a to chlad v místnosti díky zatemnění....děkuji za váš čas,který jste mi věnovali a to jste měli dovolenou
Avatar autora | 8.8.2018
ano,rychle odeslání.Žaluzie jsou super,Stíní nám v pergole,navíc stažením nám vznikl krásně utulny prostor,splnilo mé čekávání.
Avatar autora | 8.8.2018
spolehlivy obchod
Avatar autora | 8.8.2018
Rychlé, spolehlivé obchodování.
Avatar autora | 8.8.2018
vše ok
Avatar autora | 8.8.2018
Rychlé dodání a slušná cena.
Avatar autora | 8.8.2018
Jsem maximalne spokojena jak s produktem, tak s pristupem pani Zabranske!!! Moc dekuji!!!
Avatar autora | 8.8.2018
Rychlé dodání, roleta je pěkná.
Avatar autora | 8.8.2018
Jsem spokojená s roletou je pěkná.
Avatar autora | 7.8.2018
OK
Avatar autora | 7.8.2018
spokojen,rychlé dodání,dobré ceny
Avatar autora | 7.8.2018
Pěkné zboží, solidní ceny, rychlé dodání. Jsem velice spokojena.
Avatar autora | 7.8.2018
Vřele doporučuji rychlá dodávka zboží kvalitní zboží a pěkný výběr
Avatar autora | 7.8.2018
.....kvalitně, rychle, spolehlivě.....
Avatar autora | 7.8.2018
Příjemné prostírání hnědé. To bílé nema povrch, který jsem očekávala, má drobné flíčky. Ale celkově spokojenost. Rychlá doprava.
Avatar autora | 7.8.2018
Zboží došlo rychle a v pořádku.

Stránka 1 z 46 , položek celkem: 911

Tento web používá soubory cookie potřebné pro fungování stránek, k analýze návštěvnosti a cílení reklam. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací